WHO IS FUNDPRESS.NL ?

journalistFundpress.nl is opgericht door Stichting Martin Vrijland onder beheer van schrijver & journalist Martin Vrijland.

CROWDFUNDING

Fundpress.nl is een crowdfunding website die dient ter bevordering van vrije journalistiek en niet door de staat gecontroleerde media uitingen.

Veel crowdfunding sites stellen allerlei ingewikkelde voorwaarden aan crowdfunding. Zo houden zij het geld vaak maanden vast. Ook vragen veel crowdfunding sites hoge beheerskosten. Daar zit natuurlijk een verdienmodel achter. Fundpress.nl heeft geen winstoogmerk en houdt slechts kosten in voor het beheer en administratie.

VOOR WIE?

Bent u een schrijver, blogger of heeft u een videoblog? Wilt u zich op andere manieren online presenteren? Dan kunt u op Fundpress.nl uw eigen crowdfunding starten.

Natuurlijk kunt u ook voor algemene goede doelen gebruik maken van deze site, maar in eerste aanleg is Fundpress.nl bedoeld voor het stimuleren van de vrije en nieuwe vormen van media.

VOORWAARDEN?

Leest u voordat u aan de slag gaat eerst de algemene voorwaarden goed. Deze vindt u onder deze link of in het hoofdmenu.

HOE?

Wilt u uw eigen campagne starten, registreer u dan eerst en druk dan op de knop   create_campaign