Het is een spannende tijd, omdat de weerstand tegen mijn onafhankelijke schrijfwerkzaamheden grote proporties aan neemt. Dat wil zeggen dat de Facebook censuur dusdanig groot is dat het aantal bezoekers dat van Facebook op mijn website terecht komt sinds enkele maanden aanzienlijk gekelderd is. Dit blijkt uit de statistieken. Er zit duidelijk een keihard slot […]

Unsuccessful

This campaign failed to reach its funding goal 1 jaar ago

19% Funded
  • €287 Pledged
  • €1.500 Goal
  • 0 Backers

Steun Martin Vrijland tot eind 2018

Het is een spannende tijd, omdat de weerstand tegen mijn onafhankelijke schrijfwerkzaamheden grote proporties aan neemt. Dat wil zeggen dat de Facebook censuur dusdanig groot is dat het aantal bezoekers dat van Facebook op mijn website terecht komt sinds enkele maanden aanzienlijk gekelderd is. Dit blijkt uit de statistieken. Er zit duidelijk een keihard slot op en dat betekent dus dat de vrijheid van meningsuiting op papier nog wel bestaat, maar in de praktijk niemand het simpelweg meer onder ogen krijgt. Alles wat afwijkt van het mainstream= of het gecontroleerde oppositie gedachtegoed wordt simpelweg niet meer getoond. Het is leuk om bijna 18 duizend volgers te hebben op Facebook, maar zij krijgen mijn berichten simpelweg niet of nauwelijks meer onder ogen.

Waarom zou u zich daar druk over moeten maken? Omdat heel veel mensen zo alleen nog maar met de perceptiemanagement trukendoos van de mainstream media en de gecontroleerde alternatieve media geconfronteerd worden. “Nou en, mensen zijn zelf slim genoeg”, zou u dan kunnen denken. Ik stel ook niet dat mensen dom zijn; ik stel slechts dat het bespelen zo geraffineerd is geworden dat het soms goed is om een echt onafhankelijk geluid te horen. Ik denk dat ik wel heb laten zien dat ik dingen durf aan te kaarten die de gecontroleerde oppositie bewust laat liggen, afzwakt of verdraait.

Wilt u dat dit onafhankelijk geluid blijft bestaan, dan is uw steun echt keihard nodig. De kosten voor deze website moet ik allemaal zelf dragen en doordat ik mijn kop boven het maaiveld uitgestoken heb is mijn naam online flink besmeurd, waardoor het lastig is om een inkomen te genereren. Het volgen van de actualiteit en daarnaast de inspiratie vinden om te schrijven, is wat de meeste website met behulp van een kleine redactie doen. Ik doe alles van a tot z zelf. Dat wil zeggen dat ik niet alleen de server beheer, het webdesign en technisch onderhoud doe, maar ook alle artikelen zelf schrijf. Dat lijkt een fluitje van een cent, maar bedenkt u zich dan dat de meeste websites met een aanzienlijke redactie werken en een budget tot hun beschikking hebben.

Geen klaaggezang, maar wel een dringende oproep om lid te worden en te ondersteunen, want het wordt steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden. Alvast bedankt!

Enter Pledge Amount

Doneren

Share Campaign

Spread the word about this campaign by sharing this widget. Copy the snippet of HTML code below and paste it on your blog, website or anywhere else on the web.

Embed Code

<iframe src="https://fundpress.nl/?download=steun-martin-vrijland-tot-eind-2018?widget=1" width="275px" height="480px" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>