Martin Vrijland is onafhankelijk schrijver die kritische artikelen schrijft over maatschappelijke onderwerpen. Om dit werk te kunnen blijven doen is uw steun dringend nodig. Deze crowd funding website is gebouwd omdat staatstrollen steeds riepen dat Martin Vrijland bakken met geld aan donaties zou verdienen. Op deze manier is inzichtelijk dat dat zeer zeker niet het geval […]

Unsuccessful

This campaign failed to reach its funding goal 2 jaar ago

11% Funded
  • €165 Pledged
  • €1.500 Goal
  • 0 Backers

Steun Martin Vrijland ook in de maand september

Martin Vrijland is onafhankelijk schrijver die kritische artikelen schrijft over maatschappelijke onderwerpen. Om dit werk te kunnen blijven doen is uw steun dringend nodig. Deze crowd funding website is gebouwd omdat staatstrollen steeds riepen dat Martin Vrijland bakken met geld aan donaties zou verdienen. Op deze manier is inzichtelijk dat dat zeer zeker niet het geval is.

Omdat Martin op verschillende sites van nogal het een-en-ander beticht wordt (Martin Vrijland is een homofobe, criminele, mishandelende en gestoorde notoire complotdenker die in ufo’s gelooft; enzovoort), is het vrijwel onmogelijk geworden om op een reguliere manier geld te verdien. De smaad en laster aan zijn adres staat overal online. De verspreiding van smaad en laster aan zijn adres is een geraffineerde tactiek waarvan inmiddels bewezen is dat uit de hoek van staatsmedewerker Jeroen Hoogeweij komt.Dit is de reden dat er niets gebeurt met aangiftes van die Martin doet. Nieuwe lezers woorden geconfronteerd met allerlei valse beschuldigingen. Voor al die nieuwe lezers: ik ben niet homofoob, maar ook niet homofiel; ben niet crimineel en heb nooit in de gevangenis gezeten, maar ben ook niet het braafste jongetje van de klas; en alle andere aantijgingen zijn van dezelfde categorie en strekking.

Verdiep je in zijn artikelen en laat je niet afschrikken door verhalen en pulp van derden of ‘group think’.

Door al deze smaad en laster is Martin Vrijland volledig afhankelijk geworden van donaties om zijn onderzoek- en schrijfwerk te kunnen voortzetten. Om ook deze maand de strijd vol te kunnen houden en de rekeningen te kunnen betalen is uw steun dus dringend noodzakelijk.. U kunt ook lid worden via deze link.

Steun Martin nu het nog kan, omdat de staat de deur snel op slot zal gooien voor afwijkende meningen en visies. Zo doet u indirect mee aan de strijd voor de basisrechten van ieder mens. Uw steun zorgt ervoor dat er nog een kritisch geluid in Nederland blijft bestaan.

Enter Pledge Amount

Doneren

Share Campaign

Spread the word about this campaign by sharing this widget. Copy the snippet of HTML code below and paste it on your blog, website or anywhere else on the web.

Embed Code

<iframe src="https://fundpress.nl/?download=steun-martin-vrijland-ook-in-de-maand-september-2?widget=1" width="275px" height="480px" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>