Voor de kosten van levensonderhoud is Martin Vrijland volledig afhankelijk van de steun van lezers. Steun daarom nu en doe een donatie. Alle kosten, dus ook die van de hosting voor de website moeten hiervan worden voldaan. Dan gaat het om de huur van een (antikraak) woning, ziektekostenverzekering, enzovoort. Ook kunt u een periode donatie […]

Successful

This campaign successfully reached its funding goal and ended 3 jaar ago

100% Funded
  • €165 Pledged
  • €165 Goal
  • 0 Backers

Steun Martin Vrijland ook in de maand maart (correctie)

Voor de kosten van levensonderhoud is Martin Vrijland volledig afhankelijk van de steun van lezers. Steun daarom nu en doe een donatie. Alle kosten, dus ook die van de hosting voor de website moeten hiervan worden voldaan. Dan gaat het om de huur van een (antikraak) woning, ziektekostenverzekering, enzovoort. Ook kunt u een periode donatie instellen door lid te worden van de website via deze link. U kunt ook een bankbetaling doen via deze link.

UPDATE: deze donatiecampagne was succesvol. Omdat hij binnen enkele minuten was voldaan, dacht ik dat de website gehackt was. Daarom had ik de oude campagne verwijderd. Een paar dagen later bleek er toch een bedrag van € 1.500 te zijn gestort. Ik kan niet achterhalen wie deze donatie heeft gedaan, maar in ieder geval dank daarvoor aan de donateur en excuses voor de misvatting dat de site gehackt zou zijn. Dat laatste kwam vooral omdat tot dan toe donaties niet zo vlot binnen kwamen.

Enter Pledge Amount

Doneren

Share Campaign

Spread the word about this campaign by sharing this widget. Copy the snippet of HTML code below and paste it on your blog, website or anywhere else on the web.

Embed Code

<iframe src="https://fundpress.nl/?download=steun-martin-vrijland-ook-in-de-maand-maart-2?widget=1" width="275px" height="480px" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>