Afgelopen maand had ik problemen met mijn laptop, waardoor ik wachtwoorden kwijt was en niet meer op deze site kon inloggen. Gelukkig hebben enkele mensen wat via de bank gedoneerd die maand, zodat ik kon overleven. Ik heb deze site gebouwd omdat staatstrollen steeds riepen dat ik bakken met geld aan donaties verdien. Op deze […]

Unsuccessful

This campaign failed to reach its funding goal 3 jaar ago

20% Funded
  • €300 Pledged
  • €1.500 Goal
  • 0 Backers

Steun Martin Vrijland ook in de maand juni

Afgelopen maand had ik problemen met mijn laptop, waardoor ik wachtwoorden kwijt was en niet meer op deze site kon inloggen. Gelukkig hebben enkele mensen wat via de bank gedoneerd die maand, zodat ik kon overleven. Ik heb deze site gebouwd omdat staatstrollen steeds riepen dat ik bakken met geld aan donaties verdien. Op deze manier is inzichtelijk dat dat niet het geval is. Omdat ik op verschillende sites van nogal het een-en-ander beticht word (Martin Vrijland is een homofobe, criminele, mishandelende en gestoorde notoire complotdenker die in ufo’s gelooft enzo), is het nog lastig om op een reguliere manier geld te verdien. Die smaad en laster staat immers overal online. Het opgesomde lijstje is een weergaven van enkele argumenten die nieuwe lezers van mijn artikelen vaak te horen krijgen als iemand mijn artikel deelt. Dan wordt er even gelinkt naar 1 van de tientallen sites die de smaad en laster tegen mijn persoon verwoorden en dan haakt de nieuwe lezer vaak af. Lekker makkelijk!
Dat is de geraffineerde tactiek van de staatstrollen (ja bewezen komt dat uit die hoek en daarom gebeurt er niets met aangiftes van mijn kant).
Voor al die nieuwe lezers: ik ben niet homofoob, maar ook niet homofiel; ben niet crimineel en heb nooit in de gevangenis gezeten, maar ben ook niet het braafste jongetje van de klas; en alle andere aantijgingen zijn van dezelfde categorie en strekking.
Verdiep je in mijn artikelen en laat je niet afschrikken door verhalen en pulp van derden of ‘group think’.

Ook deze maand moet ik weer de rekeningen betalen en reken ik van harte op uw ondersteuning. U kunt ook lid worden via http://www.martinvrijland.nl/abonnee-worden/

Steun Martin a nu het nog kan, omdat de staat de deur snel op slot zal gooien voor afwijkende meningen en visies. Zo doet u indirect mee aan de strijd voor de basisrechten van ieder mens. Uw steun zorgt ervoor dat er nog een kritisch geluid in Nederland blijft bestaan.

Enter Pledge Amount

Doneren

Share Campaign

Spread the word about this campaign by sharing this widget. Copy the snippet of HTML code below and paste it on your blog, website or anywhere else on the web.

Embed Code

<iframe src="https://fundpress.nl/?download=steun-martin-vrijland-ook-in-de-maand-juni?widget=1" width="275px" height="480px" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>