De afgelopen maanden is er weinig gedoneerd. Ik wil u dringend oproepen deze maand meer te doneren, zodat ik door kan blijven gaan met mijn werk. Ik heb inmiddels al mijn antikraakhuis op moeten zeggen en woon nu in een caravan met tent buiten Nederland om de kosten te drukken. Uw steun is dus absoluut […]

Unsuccessful

This campaign failed to reach its funding goal 2 jaar ago

22% Funded
  • €337 Pledged
  • €1.500 Goal
  • 0 Backers

Steun Martin Vrijland ook in de maand december

FB_IMG_1504300514681De afgelopen maanden is er weinig gedoneerd. Ik wil u dringend oproepen deze maand meer te doneren, zodat ik door kan blijven gaan met mijn werk. Ik heb inmiddels al mijn antikraakhuis op moeten zeggen en woon nu in een caravan met tent buiten Nederland om de kosten te drukken. Uw steun is dus absoluut en nog steeds dringend nodig.

U kunt ook lid worden. Het aantal vaste leden is gelukkig voldoende om net alle kosten te kunnen voldoen, dus uw lidmaatschap in de vorm van een maandelijkse terugkerende donatie is erg wenselijk. U kunt lid worden via deze link of gewoon een eenmalig donatie doen door hier op de donatieknop te klikken.

Er zijn ook mensen die aangegeven hebben in bitcoin te doneren (wat tot nu toe niet gebeurd is). Ik steun het bitcoin-blockchainprincipe liever niet, omdat het in mijn optiek de AI wereld versterkt. Als u echter alleen in bitcoin kunt doneren, dan kan ik de waarde daarvan proberen om te zetten naar geld op de bank om het vervolgens cash op te nemen. Het bitcoin-adres is:

1KiBzUvVHw1Fh4Eox8MAjZh4mFx1m5qS2g

Hartelijk dank voor uw steun!

Enter Pledge Amount

Doneren

Share Campaign

Spread the word about this campaign by sharing this widget. Copy the snippet of HTML code below and paste it on your blog, website or anywhere else on the web.

Embed Code

<iframe src="https://fundpress.nl/?download=steun-martin-vrijland-ook-in-de-maand-december?widget=1" width="275px" height="480px" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>