Nu we steeds heftigere aanvallen zien vanuit de mainstream media op ‘complottheorieën’ wordt het tijd om serieus in actie te komen. De NPO is een serie gestart die kritische analyses definitief de nek om zou moeten draaien. De titel van deze reeks documentaires is genaamd ‘Complot or Not‘ en lijkt vooral de nog steeds slapende […]

Unsuccessful

This campaign failed to reach its funding goal 3 jaar ago

24% Funded
  • €238 Pledged
  • €1.000 Goal
  • 0 Backers

Steun Martin Vrijland in de maand november

Nu we steeds heftigere aanvallen zien vanuit de mainstream media op ‘complottheorieën’ wordt het tijd om serieus in actie te komen. De NPO is een serie gestart die kritische analyses definitief de nek om zou moeten draaien. De titel van deze reeks documentaires is genaamd ‘Complot or Not‘ en lijkt vooral de nog steeds slapende massa te targeten. Het psychologisch effect daarvan is dat er een steeds groter stempel gedrukt wordt op iedereen die een afwijkende mening heeft. Hoewel lezers die al besloten hebben zelf kritisch na te denken vrij eenvoudig door deze aanval heen kunnen prikken, is het wel degelijk een aanval die serieus genomen moet worden. Hitlers propaganda minister Goebbels zei het al “het is van vitaal belang voor de staat om al haar macht te gebruiken om afwijkende meningen te onderdrukken.” Daarom is het van vitaal belang dat u in beweging komt en vecht voor de vrijheid van meningsuiting. Alhoewel we nog niet in de fase zijn beland dat kritische schrijvers opgesloten worden, ligt ook dat op de loer.

Stel u voor u heeft een afwijkende mening van de mening die u verteld wordt in de media en u wordt daarmee betiteld als “complotdenker”. Dan kan dit u het labeltje ‘verwarde man‘ opleveren in de vorm van bijvoorbeeld ‘oppositionele opstandige gedragsstoornis‘. De geplande wetgeving van minister Edith Schippers houdt zoveel in dat elke aanleiding kan worden gevonden tot het oppakken van mensen. Familie kan hiervoor zorgen (anoniem, dus wie kan controleren of de familie er daadwerkelijk achter zit); het OM kan hiervoor zorgen. Alle belemmeringen worden weg genomen. Er komt geen psychiater of psycholoog meer aan te pas om een ‘potentieel verward persoon’ (dat titeltje kan zo worden opgeplakt) “ter observatie” op te sluiten en medicatie toe te dienen. En u begrijpt wel dat wanneer je in een isoleercel gegooid wordt en vol pillen gestopt wordt die uw hersenen beïnvloeden, dat tijdens zo’n observatie al snel zal leiden tot de analyse ‘verward persoon’. Ga er maar aan staan om in zo’n cel gegooid te worden.

De petitie tegen het wetsvoorstel van Edith Schippers haalde inmiddels 4475 handtekeningen op, maar kan nog steeds getekend worden. Het is niet alleen belangrijk dat u deze petitie tekent, maar tevens dat u serieus stappen gaat ondernemen om de vrije media te steunen. Als u dit artikel leest bevindt u zich op zo’n vrije media site. Ruim vierenhalf jaar geleden begon ik met schrijven. Dit zorgde er voor dat er grote smeercampagnes werden opgetuigd, waardoor het vinden van een reguliere inkomstenbron onmogelijk is geworden. Het zwartmaken van kritische schrijvers behoort tot de strategie die Goebbels al beschreef. De overheid huurt zelfs mensen in om actief deel te nemen aan discussies op internet om te ‘trollen’, zo getuigde onder andere deze vacature en de rijkspas van deze overheidsmedewerker die achter de smaad en laster campagnes tegen Martin Vrijland zit. Er wordt zwaar geschut ingezet om de vrijheid van meningsuiting –waarvan gedaan wordt alsof die nog telt in dit land – achter de schermen compleet te onderdrukken. We kunnen dus wel zeggen dat de vrijheid van meningsuiting alleen op papier bestaat, maar in de praktijk met chirurgische precisie onderdrukt wordt.

Maar omdat u weet hoe belangrijk het is dat een kritisch geluid blijft bestaan; omdat u weet dat de geschiedenis geleerd heeft wat er met een maatschappij gebeurt als alleen de mening van regenten verkondigd mag worden en omdat u weet dat wanneer deze strategie van de overheid slaagt er geen weg terug meer is; daarom is het belangrijk dat u nu écht in actie komt. Dat kan concreet door lid te worden van deze website en ervoor te zorgen dat de strijd door kan gaan. U kunt meer doen dan alleen artikelen lezen en ‘liken’; u kunt concreet lid worden voor al € 5 euro per maand. Is het u het geld waard dat er een kritisch geluid blijft bestaan? Durft u 2 drankjes per maand in de kroeg te laten staan in ruil voor de steun van iemand die zijn nek uitsteekt om uw vrijheid en die van uw kinderen te behouden? Word dan nu lid van deze website door op deze link te klikken en u aan te melden of doe een eenmalige donatie door op de doneer knop te klikken. Wat krijgt u daarvoor terug? Bij de Telegraaf of andere mainstream kanalen krijgt u misschien een i-pad cadeau. Bij deze site krijgt u een strijd voor de vrijheid van de toekomst van u en uw kinderen cadeau. Steun daarom nu het nog kan.

Enter Pledge Amount

Doneren

Share Campaign

Spread the word about this campaign by sharing this widget. Copy the snippet of HTML code below and paste it on your blog, website or anywhere else on the web.

Embed Code

<iframe src="https://fundpress.nl/?download=steun-martin-vrijland-in-de-maand-november?widget=1" width="275px" height="480px" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>