Er wordt zwaar geschut ingezet om de vrijheid van meningsuiting –waarvan gedaan wordt alsof die nog telt in dit land – achter de schermen compleet te onderdrukken. We kunnen feitelijk wel zeggen dat de vrijheid van meningsuiting alleen nog maar op papier bestaat, maar in de praktijk met chirurgische precisie onderdrukt wordt. Martin Vrijland wordt online zwart […]

Unsuccessful

This campaign failed to reach its funding goal 3 jaar ago

18% Funded
  • €210 Pledged
  • €1.200 Goal
  • 0 Backers

Steun Martin Vrijland in de maand december

Er wordt zwaar geschut ingezet om de vrijheid van meningsuiting –waarvan gedaan wordt alsof die nog telt in dit land – achter de schermen compleet te onderdrukken. We kunnen feitelijk wel zeggen dat de vrijheid van meningsuiting alleen nog maar op papier bestaat, maar in de praktijk met chirurgische precisie onderdrukt wordt. Martin Vrijland wordt online zwart gemaakt en Facebook en Google zijn begonnen actief te censureren.

Omdat u weet hoe belangrijk het is dat een kritisch geluid blijft bestaan; omdat u weet dat de geschiedenis geleerd heeft wat er met een maatschappij gebeurt als alleen de mening van regenten verkondigd mag worden en omdat u weet dat wanneer deze strategie van de overheid slaagt er geen weg terug meer is; daarom is het belangrijk dat u nu écht in actie komt. Dat kan concreet door lid te worden van deze website en ervoor te zorgen dat de strijd door kan gaan. U kunt meer doen dan alleen artikelen lezen en ‘liken’; u kunt concreet lid worden voor al € 5 euro per maand. Is het u het geld waard dat er een kritisch geluid blijft bestaan? Durft u 2 drankjes per maand in de kroeg te laten staan in ruil voor de steun van iemand die zijn nek uitsteekt om uw vrijheid en die van uw kinderen te behouden? Word dan nu lid van deze website door op deze link te klikken en u aan te melden of doe een eenmalige donatie door op de doneer knop te klikken. Wat krijgt u daarvoor terug? Bij de Telegraaf of andere mainstream kanalen krijgt u misschien een i-pad cadeau. Bij deze site krijgt u een strijd voor de vrijheid van de toekomst van u en uw kinderen cadeau. Steun daarom nu het nog kan.

Enter Pledge Amount

Doneren

Share Campaign

Spread the word about this campaign by sharing this widget. Copy the snippet of HTML code below and paste it on your blog, website or anywhere else on the web.

Embed Code

<iframe src="https://fundpress.nl/?download=steun-martin-vrijland-in-de-maand-december?widget=1" width="275px" height="480px" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>